FÖRETAG - REDAKTIONELLT - EVENT - SNÖSKOTER

Bilder har alltid varit mer värt än tusen ord.

Från urminnes tider så har vi kommunicerat och berättat historier genom bilder eftersom det

är ett globalt språk som de flesta kan tolka.

I tiden vi nu befinner oss i så är det svårt att stå ut i den mediala brus som cirkulerar runtomkring oss och driver du en verksamhet så kanske du känner igen dig i att det ibland känns svårt att förklara vad ni faktiskt erbjuder. Orden räcker liksom inte riktigt till. Det känns som att det behövs en hel roman för att beskriva era hårda värden likväl som de mjuka.

Det är därför det är så viktigt med bilder. Jag tror nämligen att det bästa sättet att kommunicera med er målgrupp, oavsett bransch, är genom genuina bilder som berättar er historia på ett levande och tilltalande sätt.

event18.jpg

Avslappnade personal- och verksamhetsbilder i autentisk miljö är min melodi. Jag hjälper er att skapa levande bilder som stärker ert varumärke. Mina tjänster riktar sig till alla branscher, men min specialité är transportbranschen eftersom jag tidigare själv arbetat som lastbilschaufför.

människor15.jpg

Litet eller stort evenemang. Stad eller landsbygd. Konsert eller konferens. Genom väldokumenterade bilder från ert event så kan ni dela era upplevelser med människorna som inte var på plats och skapa viktig marknadsföring inför framtiden. Som utbildad projektledare inom event så har jag också god förståelse för hur ett evenemang bör dokumenteras.

ann_webb-45.jpg

Bilder som berättar en historia, som fångar läsarens uppmärksamhet och som får dem att stanna till för att läsa det där fantastiska reportaget. Med bakgrund som bildjournalist på Sundsvalls Tidning så har jag jobbat mycket med lokaljournalistik där människan står i centrum.

skoter-31.jpg

Frihetskänsla, adrenalin och naturupplevelser.

Det sammanfattar mina intryck av snöskotersporten, speciellt friåkningssegmentet. Jag är själv en aktiv skoteråkare och kan på så vis ta mig till orörd och stundtals besvärlig terräng vid krävande fotouppdrag.

_JOY0749 as Smart Object-1 as Smart Obje

Upplevelser

MINNEN. KÄNSLOR. GEMENSKAP

 
skoter-35.jpg

KONTAKT

Baserad i Västernorrland. Reser i hela Sverige.

Evelina Ytterbom

evelina.ytterbom@gmail.com

+46 70 684 71 02

Hör av er till mig om ni är i behov av en fotograf.

Tillsammans kan vi komma fram till en lämplig lösning som uppfyller era behov.

Tack för ditt meddelande!