IMG_9146.jpg
_FJ15305.JPG

5 fakta om mig

Ålder:

26, men känner mig som en pensionär rätt ofta 😅

Bor:

Stöde, Sundsvall

Intressen (förutom foto):

Snöskoter, dans & resor

Lyssnar helst på:

Country & dansband... yepp, pensionär var det va... 😉

Bästa egenskap:

Gillar att anta nya utmaningar

Hej, det är jag som är Evelina!

Så glad jag blir över att ni hittat hit och är lite nyfiken på vem jag är som står bakom kameran.

 

Jag är uppvuxen längs med Indalsälvens trollbindande natur, där bergen står ståtliga och där skogen lockar med sin skönhet. Det är där jag lärt mig cykla, springa och gå och det kommer för alltid vara platsen där min själ får finna ro.

Redan som barn upptäckte jag tjusningen med foto och jag har sedan 11 års ålder varit fast besluten om att det var fotograf som jag skulle bli. Nu, fjorton år senare, så har jag hunnit med att jobba som multijournalist och lastbilschaufför. Samtidigt har jag också drivit mitt egna företag som fotograf, men hittills inte på heltid, och under våren 2020 tog jag examen från Åre Eventutbildning och har numera utbildat mig till Event & Project Manager. 

Man kan väl säga att det blev som mitt 11-åriga jag ville, men ändå inte. Den gemensamma nämnaren för mina yrkesval är att jag gör något för någon annan och jag tror det är det som är min drivkraft. Jag vill alltid göra saker på bästa sätt oavsett om det är att fotografera nyheter eller leverera maskiner till stressade byggarbetare.

Som fotograf har jag på senare år verkligen hittat tjusningen med att fotografera bröllop och det är nu det, tillsammans med porträtt- och företagsfotograferingar, som jag fokuserar mest på.

 

Som fotograf, och i framtiden även kanske projektledare inom event, så drömmer jag om att skapa oförglömliga upplevelser och minnen som får människors hjärtan att växa av lycka och upprymdhet.