Vanliga frågor

Hur bokar jag?


Du skickar en bokningsförfrågan genom formuläret som du hittar under "Kontakt". Därefter besvarar jag mailet så fort som möjligt och ser om jag kan stå till tjänst på något sätt. Om det känns bra för båda parter och vi hittar något lämpligt datum så skickar jag därefter ett mail som bekräftar din bokning.
Hur mycket kostar det?


Du hittar mina aktuella paketerbjudanden för privatpersoner under menyknappen "Priser" samt bröllopspaketen under menyn "Bröllop". Representerar du ett företag så rekommenderar jag dig att skriva ett mail till mig via bokningsformuläret så kan vi se om jag kan vara behjälplig för ert ändamål innan jag därefter skickar ett kostnadsförslag som ni får se över.
Hur ska vi vara klädda? (par- och porträttfotografering)


Det ni känner er mest bekväma och avslappnade i. Jag rekommenderar dock att undvika mörka kläder eller kläder med mycket mönster. Neutrala färger som matchar varandra är att föredra. Inför varje fotografering så får du som kund ta del utav min kläd- och poseringsguide som gör det lättare för er att komma förberedda inför fotograferingen.
Tar du studiobilder?


Nej, jag fotar helst utomhus eller i miljöer där naturligt ljus är tillgängligt.
Hur ska vi förbereda oss?


Kom mätta och glada, det är allra viktigast :D Sedan har vi bara en rolig stund och skapar lite vackra bilder tillsammans. Vill ni testa lite posering innan så är det att rekommendera att läsa igenom kläd- och poseringsguiden som jag skickar ut i förväg, men det är inget måste utan jag kommer hjälpa er att känna er trygga framför kameran när vi ses.
Jag hittar inget paket som passar mig, hur gör jag då?


Kontakta mig så kan vi se vad jag kan göra :)